Aantal Gebruikers t/m Vandaag

maandag 16 juli 2012

Bepaal Zelf Wat Jij Verdient Met Het MiljonairsModel.**MiljonairsModel Casper Camps Overtreft Alles!!Wie Is Casper Camps ?

Als je Casper nog niet hebt ontmoet in internetmarketingland dan wordt het nu toch echt wel tijd. Casper Camps is een zeer gedegen en ervaren internet marketeer en al sinds het jaar 2001 actief met zijn online onderneming www.cc-tc.nl
Toen Casper startte op het internet begon hij zich eerst te specialiseren op Adwords. Hij wist als geen ander zijn concurrent-collega’s te verslaan. In de beginjaren heeft Casper ook diverse webshops gehad, maar hij begon zich te realiseren dat daar niet zijn interesse lag.  Het was met name de creatie, ontwikkeling en met name de marketing van eigen producten waar hij zich verder in wilde bekwamen. Via Paypro heeft Casper al diverse produkten gelanceerd.


Op 5 juli 2012 heeft Casper het MiljonairsModel Gelanceerd.Al zijn kennis heeft hij samen gebundeld in één alles zeggend concept! Wil je echt geld gaan verdienen via internet en ben je super gemotiveerd ga het dan direct bekijken.
Casper is een genie in op het gebied van SEO , online marketing, zoals het opzetten van diverse promotiecampagnes, copywriting, emailmarketing, keyword research en kan zeer goed inschatten of een business rendabel zal zijn of niet (dat berekent hij aan de hand van ROI analyses = Return On Investment Analyses).
Na zijn studiejaren op het HBO, studeerde hij in 2001 af in de E-commerce. Casper heeft nadien diverse goede banen gehad als verkoper bij bedrijven, maar hij vond daarin geen voldoening.
De liefde voor het vak als full-time internet marketing ondernemer is ongeremd. het trainen van anderen om net zo succesvol te worden als hijzelf ziet hij als een uitdaging..

De Missie Van Casper Camps

Een betere kwaliteit van leven staat voor Casper voorop en hij zet zich daar dan ook volledig in. Hij treedt niet graag op de voorgrond, in tegendeel. Casper blijft eenvoudig en dweept beslist niet zijn materiële succes. Wat ik persoonlijk prettig vind aan Casper is dat je hem absoluut kunt vertrouwen, hij je zeer goede adviezen geeft en daar ook zichtbaar veel plezier aan beleeft. Kom je zelf niet in actie, dan zal Casper ook weinig moeite voor je doen. Laat je daarentegen zien dat je een absolute doorzetter bent, dan heeft hij er ook alles voor over om jou verder te helpen.
Casper CampsCasper is een meester in het uitleggen van zijn marketingstrategieën. Hij wordt dan ook niet voor niets ‘Marketingmeester’ genoemd. Dus ben jij toegewijd, wil jij er echt iets voor doen om een financieel onafhankelijke toekomst tegemoet te zien, bekijk dan de video via onderstaande button.


LET OP:
a) Weet naar wie je luistert
b) Weet jij wie je bent en wat je talenten zijn en durf je ze te laten zien ?
c) In hoeverre ben jij bereid om je leerbaar op te stellen voor iets geheel anders of iets heel nieuws ?
d) Hoe is jouw visie op het leven (welke waarden streef je na ?; zit je gevangen in je eigen 
referentiekader ?)
e) In hoeverre  stel jij je open om te luisteren naar anderen ?
f) Denk jij in oplossingen of in problemen ?
g) Kun jij focus houden en laat je je niet afleiden door de dagelijkse beslommeringen ?
h) Ben je iemand die zekerheden verkiest boven uitdagingen die vol zitten met risico’s ?

Bovengenoemde stellingen zetten je tot nadenken. Voel jij de "drive" en één en al positiviteit in je opkomen dan ben jij klaar voor het miljonairsmodel!


Ik wens je zoveel Succes!
Dit artikel is geschreven door Marjolein Martinaud, Miljonairs Lifestyle Trainer & Coach

Geen opmerkingen:

Een reactie posten