Aantal Gebruikers t/m Vandaag

zaterdag 23 juni 2012

Hoe verdien ik Geld Op Internet.Online Geld Verdienen Betrouwbaar.
Hallo,


 Leuk dat je even een kijkje komt nemen op mijn blog. Veel mensen zijn op zoek naar een manier om extra geld te verdienen. Misschien heb je je er nog niet zo mee bezig gehouden maar online via internet zijn er legio mogelijkheden. Je kan zowel via je mobiele telefoon als via je computer online veel geld verdienen. De snelste manier is om dit te doen als affiliate. Je promoot bestaande producten via je website of via social media, hyves, facebook, twitter etc.. etc...

Via een aan jou persoonlijk verbonden account ontvang jij de links die doorverwijzen naar talloze producten die op jouw naam staan. Jij plaats zo'n link op je social media of op je website en je ontvangt in vele gevallen de helft van het aankoopbedrag op je bankrekening. Dit varieert van € 5,- tot € 500,- per verkoop. 

LET OP: Op dit blog staat enkel een selectie van de allerbeste verdien concepten. Deze verdien modellen hebben de afgelopen 2 jaar bewezen op zeer korte termijn veel geld op te leveren.

Succes!

Patrick.
Affiliate marketing is een schitterende vorm van internet marketing en juist door het internet is deze vorm van "samenwerking" tussen twee partijen zo aantrekkelijk geworden.
Door het internet is het promoten van producten op commissie-basis helemaal geautomatiseerd en daarmee heb je een perfect verdienmodel wat niet veel energie hoeft te kosten.

Promoot producten van anderen

Door affiliate te zijn kun je andermans producten promoten in ruil voor een percentage van de opbrengst, veelal de affiliate commissie genoemd.
Het grote voordeel van het zelf affiliate zijn is dat je alleen maar bezoekers naar een website hoeft te sturen. Je hoeft dus zelf geen product te hebben en ook geen klantenservice te doen.

Hoe start je als affiliate?

Als je affiliate wilt worden dan ga je op zoek naar een product welke je als affiliate kunt promoten. Deze producten kun je bijvoorbeeld vinden in het productoverzicht van PayPro (dat systeem gebruik ik even als voorbeeld in de rest van dit artikel maar je kunt natuurlijk ook andere affiliate systemen gebruiken.
Daarin staan alle producten van ondernemers die PayPro gebruiken als betaalsysteem op hun website en daarbij ook de hoogte van de commissie die jij als affiliate krijgt wanneer je dat product gaat promoten/verkopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten